HÅNDLAVET IS FRA ODDER

Vi elsker god is og det er vi ret sikre på at de fleste gør, så hvorfor ikke lave den skønneste is af høj kvalitet og helt fra bunden af med de bedst tilgængelige  råvarer. Odderisen håndlaves hver dag i små portioner af 100% økologisk mælk og fløde fra Naturmælk. Vi smagssætter vores is efter sæsonen og bruger meget gerne lokale, friske og økologiske råvarer, feks solbær fra Samsø, jordbær fra Holtgaard og hyldeblomster fra vores lokale sanker ”Petra”. Isen serveres i bionedbrydelige bægre eller sprøde smørbagte vafler.

 

Odderisen er ikke tilsat færdige baser eller andre unødvendige tilsætningsstoffer – vi bruger kun naturlige råvarer og helst dem som vi selv forarbejder, så ved vi nemlig præcis hvad der er i vores is. Den økologiske isbase legeres med æg og rørsukker og pasteuriseres herved. Vi laver også gerne vegansk, glutenfri og laktosefri is – det er bare at spørge.

 

Vi strækker os gerne langt for vores bæredygtige tankegang. Derfor er vores isbægre, servietter og skeer lavet af certificeret, bionedbrydelige og genanvendelige materialer – vi ser det som et stort ansvar at  vi som virksomhed kan være med til at sikre mangfoldigheden og biodiversiteten i vore natur.

VIL DU VIDE MERE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.